İhtiyaç sahiplerinin bayram yardımı

Kimse Yok Mu Derneği tarafından Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere, ücretsiz gıda ve giysi...

Kimse Yok Mu Derneği tarafından Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere, ücretsiz gıda ve giysi yardımları yapılıyor. Hayırseverlerin bağışlarıyla faaliyet gösteren dernekte, aileler gıda, temizlik malzemesi, giysi ve ev eşyası gibi her türlü ihtiyacını ücretsiz olarak karşılayabiliyor.
Kimse Yok Mu Derneği Malatya Şube Müdürü Ahmet Temel, her yıl geleneksel hale getirdikleri bayram yardımlarını bu yıl da yapmaya başladıklarını söyledi. Bayram öncesi 750 aileyi baştan ayağa giydirmeyi planladıklarını anlatan Temel, hafta başından bu yana 400 aileye pantolon, gömlek, yelek, ayakkabı temel giyecek eşyası dağıttıklarını anlattı. Ramazan ayında insanların hayır işleme duygularının daha da arttığını, hayırlarını genellikle bu ayda yerine getirdiklerini söyleyen Temel, varlıklı aielerin bağışlarıyla Ramazan ayı boyunca 60 bin lira değerinde 700 ihtiyaç sahibine gıda yardımı yaptıklarını ifade etti.
Dernek olarak fitre ve zekatları da beklediklerini belirten Temel, muhtaç durumdaki, evde yemek pişiremeyecek şekilde olan ailere de 3 çeşit sıcak yemek verdiklerini de kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz