İhtiyaç sahiplerinin yüzü Yunusemre ile güldü

Yunusemre Belediyesi, yaşlılık ve maddi imkansızlık dolayısıyla zor günler geçiren 2 vatandaşa daha yardım elini uzattı.Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yayla Mahallesi’nde yaşayan 90 yaşındaki Fatma A.’nın evine eşya yardımında bulundu.

Yunusemre Belediyesi, yaşlılık ve maddi imkansızlık dolayısıyla zor günler geçiren 2 vatandaşa daha yardım elini uzattı.
Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yayla Mahallesi’nde yaşayan 90 yaşındaki Fatma A.’nın evine eşya yardımında bulundu. Ekipler, ayrıca 86 yaşındaki Pelitalan Mahallesi’nde yaşayan Hatice A.’nın da hasta yatağını temin ederek yüzlerini güldürdü. Yaşlı vatandaşlar kendilerine yardım eden Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Allah Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’den razı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz