İilk hazırlık maçında ümit verdiler

TFF 3. Lig temsilcimiz MKE Kırıkkalespor 2011–2012 sezonun hazırlıklarını Nevşehir Yiltok Otel’de sürdürüyor.

İlk hazırlık maçını Bank Asya takımlarından Giresunspor ile yapan Kırıkkalespor 2–2 berabere kalarak, ümit verdi.

3. Lig temsilcimiz MKE Kırıkkalespor ilk hazırlık maçında Bank Asya takımlarından Giresunspor ile 2–2 berabere kaldı. Kırıkkalespor’un gollerini 75’te Abdullah Sönmez, 85’de penaltıdan Murat Çalışkan attı. Kalede Ahmet Elibol, defansta Samet Çalışkan, Samet Türkmen, Ramazan Algan, Maksut Önal, orta sahada Bahri Arslanlı, Mehmet Gök, Orhan Gazi Kelçe, Mustafa Dağdeviren, forvette ise Biray Demir ve Murat Çalışkan ilk 11’i ile sahaya çıkan Kırıkkalespor, isteği sonucu son dakikalarda baskı ile aldı.

Reklam
Reklam

SON DAKİKA HIRSI İlk yarısı 2–0 Giresunspor’un üstünlüğü ile biten maçta, ikinci yarı Kırıkkalespor kendini toparlayarak maçı berabere bitirmeyi başardı. Dakika 75’te Kırıkkalesporlu Abdullah Sönmez ileri uçta defansa yaptığı baskı sonucu topu kazanmayı bildi. Ceza sahası içinde sağ çaprazdan ayağının dışı ile şutunu çeken Abdullah durumu 2-1’e getirdi. 84. dakikada Murat Çalışkan pasını oyuna sonradan giren genç oyuncu Oğuzhan Baykal’a attı. Ceza sahası içinde şutunu çekerken düşürülen Oğuz, Kırıkkalespor’a penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Murat Çalışkan, topu ağlarla buluşturdu. Maçta başka gol olmayınca taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz