Iı.uluslararası Kaz Dağları Ve Edremit Sempozyumu Başlıyor

2.Uluslararası Kaz Dağları ve Edremit Sempozyumu, Balıkesir’in Edremit Belediyesi'nin ev sahipliğinde 2-4 Mayıs 2013 tarihinde...

2.Uluslararası Kaz Dağları ve Edremit Sempozyumu, Balıkesir’in Edremit Belediyesi'nin ev sahipliğinde 2-4 Mayıs 2013 tarihinde Güre Saruhan Termal Otel’de gerçekleşecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Balıkesir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Edremit Belediyesi ve Edremit Ticaret Odası tarafından organize edilen sempozyum, Güre Saruhan Termal Otel’de başlayarak 2 gün sürecek. Konuyla ilgili konuşan Balıkesir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Recep Efe, “Sempozyumunun amacı, geçmişten günümüze Kazdağları, Edremit ve Edremit Körfezi yakın çevresi ile ilgili çalışma yapan yerli akademisyenler ile Akdeniz Havzası’nın değişik yerleri ile ilgili çalışan yabancı bilim insanlarını bir araya getirmek, deneyim ve araştırma sonuçlarını paylaşmak, uluslararası işbirliği imkânlarını geliştirmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Sempozyum, Kaz Dağları, Edremit ve çevresi ile ilgili beşeri ve doğa bilimleri (ekoloji, jeoloji, jeomorfoloji, vejetasyon, iklim, botanik, coğrafya, tarih, edebiyat, turizm, tarım, ekonomi, mitoloji, arkeoloji, sanat) konularını kapsıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz