İkayder Ve Halka İlişkiler Derneği’nden Kurumsal İşbirliği

İkayder Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öz, halkla ilişkiler uzmanlığının nitelikli insanlar tarafından yapılması konusunda sivil...

İkayder Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öz, halkla ilişkiler uzmanlığının nitelikli insanlar tarafından yapılması konusunda sivil toplum örgütlerine önemli görevler düştüğünü söyledi.

Halkla ilişkiler ve insan kaynakları departmanları ile ilgili çalışmalar yapan İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) ile Bursa Halkla İlişkiler Derneği ortak işbirliğine gidiyor. İlk olarak üyelerine yönelik ortak bilgilendirme toplantıları yapacak olan STK’lar, meslektaşlarının daha nitelikli hale gelmesi ve bağlı bulundukları şirketlerin kurumsal vizyonlarının geliştirilmesini hedefliyor.

Reklam
Reklam

İkayder yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öz, son yıllarda kurum ve şirketlerde insan kaynakları ve halkla ilişkiler uzmanlığına yönelik ihtiyacın her geçen gün arttığına dikkat çekti. Bursa’da sanayi kuruluşları ve Kobi’lerde çalışan 5 bine yakın İK uzmanının faaliyet gösterdiğini belirten Öz, “Günümüzün en gözde mesleklerinden birisi olan İK ve halkla ilişkiler uzmanlığının nitelikli insanlar tarafından yapılması konusunda sivil toplum örgütlerine önemli görevler düşmektedir. Bu çerçevede ilk olarak alanında deneyimli bir yapıya sahip iki sivil toplum kuruluşunun düzenleyeceği ortak toplantılarla üyelerimizi bilgilendirebiliriz” dedi.

“HALKLA İLİŞKİLER VE İK UZMANLARI PROFESYONEL OLMALI”

Halkla ilişkiler ve insan kaynaklarının alanında uzman kişiler tarafından yürütülmesi gerektiği, aksi takdirde kurumların yanlış yönetim neticesinde ciddi darbeler almasının kaçınılmaz olacağına dikkat çeken Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Serdar Ömeroğulları ise, “Dernek olarak bu konuda her türlü işbirliğine hazırız. Alanında uzman iki sivil toplum kuruluşunun birbirleriyle ortak işbirliğine gitmesi, hem meslek üyelerimiz hem de çalıştıkları şirketlerin sağlıklı gelişimi açısından oldukça önemlidir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: