İkbal Gürpınar Salonu Doldurdu

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı kültür etkinlikleri çerçevesinde ilimize gelen sunucu İkbal Gülpınar, "Mutlu Kadın Mutlu...

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı kültür etkinlikleri çerçevesinde ilimize gelen sunucu İkbal Gülpınar, "Mutlu Kadın Mutlu Yuva, Mutlu Toplum” konulu seminer verdi. Gürpınar hayranları 2 katlı olan Orhangazi Kültür Merkezi Salonunu doldurdu.

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve çok sayıda İkbal Gürpınar hayranı katıldı.

Reklam
Reklam

“Mutlu Kadın, Mutlu Yuva, Mutlu Toplum” konusunda söyleşi yapan Gürpınar, kadının mutlu olduğu sürece eşinin ve çocuklarının da mutlu olduğuna dikkat çekerek, “Bir kadını eğitirseniz tüm toplumu eğitmiş olursunuz. Çocukların ilk öğretmeni annelerdir.Anne baba uyumluysa çocuklar da mutludur.Eğer eşinizin hataları varsa onu öyle sevmeye çalışın.Ne yaparsanız yapın eşinizi, annenizi,babanızı değiştiremezsiniz.Geçmişi yakalama şansımız var mı yok. Bir 10 dakika öncesine veya 1 dakika öncesine dönme şansımız olmuyor o geçmiştir artık. O halde geçmişi geçmişte bırakalım” dedi.

İnsanların bilinçaltında yatan enerji kaçaklarının olduğunu kaydeden Gürpınar, “Geçen ki yaptığım enerji kaçağı tersinde geçen sene ördüğüm ama yarım kalan kazanlarım vardı. Hemen onları bitirdim ve mutlu oldum. Bilinçaltınızda yatan düzeltilmemiş dolabınız çekmeceniz veya çantanız varsa hemen düzenleyin. Benim çok elbisem yok.Mutlu olmak istiyorsan senede en az 2 kere giydiğin elbiselerini dağıt.Dolabında gereksiz yer kaplamasın” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hayatta her şeye mutlaka bir çözüm olduğunun altını çizen Gürpınar, “Hayatta her şeye mutlaka bir çözüm vardır. Yeter ki, o çözümü bulmaya çalışalım. Allah-u Teala insanlara bir özellik verirken çok adaletli davranmıştır. Mutlaka herkese bir yönüyle üstünlük vermiştir..Birinin boyu çok kısa olabilir ama o öyle dünyanın en mutlu insanı olabilir.Birinin gözleri görmüyordur ama en güzel şiirleri yazabilir. Allah-u Teala’ya sonsuz güvenirsek ondan daha iyi bir dost yok. Allah-u Teala’ya güvenip ona inandın mı otomatikman her şeyin düzeliyor. Hayatımızda kadere iman imanın şartlarından biridir. Ama kader diye de oturup beklemeyeceğiz. Elimizden geleni yapacağız.Gerisini Allah’a bırakacağız.Hiç kimse işini bitiripte bu dünyadan göçüp gitmedi.Vakti verene vakit bulunamıyor.Din konusunda konuşulanları açın ilmihallerden öğrenin” dedi.

Kahkaha atmanın insan sağlığına verdiği yararlardan da söz eden sevilen sunucu Gürpınar son olarak, hayranlarına yapmacık da olsa kahkaha atmaları önerisinde bulundu. Kahkaha atmanın sahte de olsa beyne olumlu mesajlar verdiğini adrenali arttırdığını, cildi güzelleştirdiğini ve kalp krizini önlediğini açıkladı. Hayatımızda olan nedenleri çıkarıp nasıllarla çözüm bulmak gerektiğini kaydeden Gürpınar, “Kendinize güvenin. Başlarsanız iş çözülüyor sonu geliyor. Sınırlarınızı ber taraf edin. Beyninizde her şey için yer var” dedi

Reklam
Reklam

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, program sonunda İkbal Gürpınar’a çiçek verdi. Gürpınar da Adapazarı Belediyesi’nin Sosyal Market hizmetini gezdiğini ifade ederek “Bu markette ne alan vereni nede veren alanı görüyor. Bu konuda Sayın Başkan Süleyman Dişli’yi tebrik ediyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: