İki bacağından vuruldu, sabırla ambülans bekledi

Şişli’de, tartıştığı bir kişi tarafından iki bacağından vurulan İbrahim Z., sabırla ambulansın gelmesini bekledi. Polis...

Şişli’de, tartıştığı bir kişi tarafından iki bacağından vurulan İbrahim Z., sabırla ambulansın gelmesini bekledi. Polis ekipleri tarafından kan kaybetmemesi için kemerle iki bacağı sıkılan genç, ambulansın gelmemesine tepki gösterdi. Seken kurşunların isabet ettiği emlak ofisinde görevli kadın ise olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.
Şişli polisini alarma geçiren olay, Akağlar Caddesi 84 numara önünde meydana geldi. İbrahim Z. ve ismi Ferdi olduğu öğrenilen iki kişi arasında çıkan tartışma sonrasında silahını çeken şahıs İbrahim Z.’ye kurşun yağdırdı. İki baldırına kurşun isabet eden İbrahim Z. yere yığılırken zanlı ateş ederek olay yerinden kaçtı. Seken kurşunlar park halindeki bir otomobile ve emlak ofisine isabet etti.
Vatandaşlar tarafından kaldırıma alınan İbrahim Z. için olay yerine ambulans çağrıldı. Kısa süre sonra olay yerine polis ekipleri ulaştı. Polis ekipleri de 112’yi arayarak olay yerine acil ambulans istedi. Bu sırada gazeteciler de olay yerine ulaştı. Ancak beklenen ambulans bir türlü gelmedi. Kan kaybetmemesi için her iki bacağı da kemerle sıkılan İbrahim Z., kendisine uzatılan mikrofona, “Bir saattir ambulans bekliyorum, şu an iyiyim, vuranları tanımıyorum. Hiçbir şey söylemediler, 3-4 kişiydiler.” dedi.
Olay sırasında emlak ofisinde olduğunu belirten Neriman Türkmen ise, “Karşımda tartışıyorlardı. Ses oldu bakayım dedim, kafamı kaldırdım kurşun ofisin camına isabet etti. Hemen masanın altına yattım. Çok korktum .” şeklinde konuştu.
Başka bir görgü tanığı kadın ise ikilinin alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıklarını söyledi.
Görgü tanığı Fatih Şebab da, alacak verecek meselesi yüzünden tartışmanın çıktığını öne sürerek, “Tarlabaşı'nda Ferdi diye bir çocuğun arabası. Alacak verecek davasıymış. Kurtuluşun oradan çıktı geldi. Burada birbirlerini gördüler. Sonra iki bacağına sıktı. Vuran arabayı bıraktı kaçtı.” ifadelerini kullandı.
Ambulansın gelmesiyle İbrahim Z., sedye ile ambulansa alınarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz