İki Bin Çocuktan Konser Daveti

Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın seçim vaatleri arasında bin çocuk olarak yer alan ancak şimdiden iki...

Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın seçim vaatleri arasında bin çocuk olarak yer alan ancak şimdiden iki bin çocuğa ulaşan koro, 23 Nisan konserine hazır. Usta Müzisyen Cahit Berkay’ın şefliğinde çalışan çocuklar, Ankaralıları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlikte kutlamaya davet ediyor.

Koro, Çankaya Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda, saat 17.00’de başlayacakları konserlerinde ‘İleri Marşı’, ‘23 Nisan’, ‘Küçük Dere’, ‘Yağmur Yağar Taş Üstüne’, ‘Anadolu Şarkısı’, ‘Gezsen Anadolu’yu’, ‘Manastırın Ortasında’, ‘Anan Varmidur’, ‘Çay Elinden Öteye’ ve ‘Ey Özgürlük’ şarkılarını, Berkay şefliğinde seslendirecek. Koroya, 2012 yılında ‘1000 Çocuk Korosu’ müzik eğitmenleri tarafından kurulan Çankaya Belediyesi Orkestrası eşlik edecek.

Reklam
Reklam

Konser projeye destek veren sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür plaketi verilmesiyle sona erecek.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, bin çocuk hedefiyle başlattıkları projelerinde, şimdiden iki bin çocuğun yer almasından mutluluk duyduklarını belirtti. Çocukların şarkılarını, türkülerini birlikte ve özgürce söyleyebilmelerinin çok değerli olduğunu belirten Tanık, “Erkekli kızlı çocukların kardeşçe ve dayanışma içinde şarkı söylemeleri ülkenin aydınlığı için çok önemli. Bin Çocuk Korosu’yla, 23 Nisan Bayramı’nı anlamına ve önemine yakışan bir şekilde kutlayacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: