İki büyük Usta Ertaş’ın cenazesinde buluştu

MESAM Başkanı Arif SAĞ ve İbrahim TATLISES’i bir araya getirdi.

Neşet ERTAŞ’ın Kırşehir’de yapılan cenaze töreni uzun zamandır bir araya gelemeyen MESAM Başkanı Arif SAĞ ve İbrahim TATLISES’i bir araya getirdi.

Törenin son anlarında mezarlığa yetişebilen TATLISES, tören sonrası kaldığı otelde Arif SAĞ’ı ziyaret etti. Akşam yemeğini MESAM yönetim kurulu üyeleri Metin KARATAŞ, Burhan BAYAR, Ali YAVUZ ve Ali Haydar TİMİSİ ile birlikte yiyen iki usta sanatçı, yemek boyunca Neşet ERTAŞ’ın anılarını ve türkülerini paylaştılar.

İbrahim TATLISES, Arif SAĞ ile buluşması sırasında sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken MESAM’ın kendisine de göndermiş olduğu sigorta kartını göstererek, MESAM’ın üyelerine sunduğu sağlık sigortasının önemine değindi ve “ Bu kartı hiç yanımdan ayırmıyorum.” dedi. Arif SAĞ ise yaptığı açıklamada “MESAM’ın 800 ü aşkın üyesine ücretsiz sağlık sigortası yaptığını, bu sigorta kapsamında büyük usta Neşet ERTAŞ’ın da tüm hastane masraflarının ve sağlık harcamalarının karşılandığını” ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: