İki Çocuk Babası 4 Aydır Kayıp, Ailesi Endişe Içinde

Erzurum’da Sanayi Mahallesi’nde yaşayan Dursun Ali Karaman(42) yaklaşık 4 aydır kayıp. Ailesi, Gölbaşı Polis Merkezi’ne...

Erzurum’da Sanayi Mahallesi’nde yaşayan Dursun Ali Karaman(42) yaklaşık 4 aydır kayıp. Ailesi, Gölbaşı Polis Merkezi’ne başvurarak yardım istedi.

Akli dengesi yerinde olmayan iki çocuk babası Karaman'ın, daha önce sık sık evden ayrılarak başka şehirlere gittiği belirtildi. 4 ay önce evden ayrıldığı gece Erzincan’a giden Karaman, bir daha dönmedi.

Fırıncılık yaprak geçimini sağlayan baba Ahmet Karaman, oğlunun daha önce de kendi kafasına göre bir yerlere gittiğini ifade ederek, “Görenler, bilenler bize haber veriyordu. Bazen polis, bizi arayıp haber veriyordu. Ama bu sefer hiçbir haber alamıyoruz.” dedi. Oğlunun iki çocuğu ve eşinin merak içinde olduğunu anlatan baba Karaman, “Nerede olduğunu bilsem gidip alıp getirim. Çok çaresizim ne yapacağımızı bilmiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: