İki genç kız raylardan geçmek isterken ağır yaralandı

Osmaniye’de raylardan karşıya geçmek isteyen iki genç kız, tren bakım aracının çarpması sonucu ağır yaralandı.Olay,...

Osmaniye’de raylardan karşıya geçmek isteyen iki genç kız, tren bakım aracının çarpması sonucu ağır yaralandı.
Olay, Yeni Mahalle 13004 sokak yanından geçen tren yolunda meydana geldi.
Mahallede evleri karşı karşıya olduğu öğrenilen Emine Özerli (17) ile Ebru Çolaker (17) kuaföre gitmek üzere yola çıktı. Bu arada tren raylarından kol kola karşıya geçmek isteyen iki arkadaş Gaziantep istikametinden gelen iki vagonlu tren bakım aracını fark etmedi. Tren bakım aracının çarpması sonucu etrafa savrulan Emine Özerli ile Ebru Çolaker ağır yaralandı.
Olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Osmaniye Devlet Hastanesi ile Özel İbn-i Sina Hastanesine kaldırılan yaralıların bilinçlerinin kapalı, durumlarının ise ağır olduğu bildirildi.
Bu arada kazayı öğrenen yaralıların anne babası Ömer ve Birsen Özerli ile Yusuf ve Hatice Çolaker çifti olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı.
Olay yerine gelen polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Bu arada iki mahalle arasından geçen tren yoluna tepki gösteren vatandaşlar buna benzer olayların zaman zaman yaşandığını belirterek yetkililerden önlem almalarını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz