İki Haftadır Kayıp Olan Sağır Ve Dilsiz Genç, Kemer'de Bulundu

Aydın'daki evinden ailesine haber vermeden iş bulmak için çıkan ve 2 haftadır haber alınamayan sağır ve dilsiz genç, Kemer'de bulundu. 

Aydın'daki evinden ailesine haber vermeden iş bulmak için çıkan ve 2 haftadır haber alınamayan sağır ve dilsiz genç, Kemer'de bulundu. Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Engin Elekçi, birlikte oturduğu ailesinden habersiz iş bulmak için evden ayrıldı. Sağır ve dilsiz oğullarından haber alamayan ailesi, güvenlik güçlerine kayıp başvurusu yaptı. Tüm yurtta aranan Elekçi'nin, Kemer'in Tekirova Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde çalıştığı tespit edildi. Tekirova Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, gencin İncirliova'daki ailesine durumu haber verdi. Aldığı haber üzerine büyük bir mutluluk yaşayan sağır ve dilsiz gencin 64 yaşındaki annesi Şengül Elekçi, Tekirova'ya geldi. Karakolda jandarma ekiplerinin misafiri olan Elekçi, büyük bir heyecanla oğlunun getirilmesini bekledi. Otele giden ekipler, kendisinden 2 haftadır haber alınamayan genci karakola getirerek, gözü yaşlı annesine teslim etti. Anne ile oğlunun birbirine kavuşması sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Oğluna sarılarak ağlayan anne Şengül Elekçi, jandarma ekiplerine teşekkür etti. AA muhabirine açıklama yapan Elekçi, Anneler Günü'nü büyük bir üzüntüyle geçirdiğini ve aldığı haberin kendisine verilebilecek en güzel hediye olduğunu söyledi. Elini sıkıca tuttuğu oğlunu yanından hiç ayırmayacağını belirten Elekçi, jandarma ekiplerine de teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: