İki İlçe Karayolunun Kar Nedeniyle Kapalı Olması, Yolcuları Mağdur Ediyor

Malatya'nın Pütürge ve Kale ilçe karayolunun kar nedeniyle kapalı olmasının, yolcuları mağdur ettiği bildirildi.Pütürge ilçe...

Malatya'nın Pütürge ve Kale ilçe karayolunun kar nedeniyle kapalı olmasının, yolcuları mağdur ettiği bildirildi.

Pütürge ilçe garajında bekleyenler, dün akşamdan beri ilçe karayolunun kar ve tipi nedeniyle kapalı olmasından dolayı ilçeye gidemediklerini ifade ediyor.

Pütürge'ye yolcu taşıyan minibüs işletmecisi Hasan Karakuş, dün akşamdan beri yolun kapalı olması nedeniyle, Pütürge ilçesine minibüslerin gidip gelmediğini belirtti.

Kale ilçesinden Pütürge ilçesine giden alternatif yolun ise standardının düşük ve yolculuğun 2 buçuk-3 saat sürmesi nedeniyle, minibüslerin bu yolu kullanmadığını aktaran Karakuş, her kış aynı sıkıntıyı çektiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Pütürge ilçesinden Kale yolunu kullanarak gelen yolculardan İzzettin Erdoğan, bu yolun çamurlu olduğunu ve normal aracın gidemeyecek durumda olması nedeniyle, yolun kullanılmadığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz