Genetik bozukluk sadece insanlara özgü bir rahatsızlık değil. Aynı zamanda hayvanlarda da sık olmasa da görülebiliyor.Birazdan göreceğiniz yavrular genetik sorunlarla dünyaya gelmişler. Hepsi çift uzuvla doğmuş bu canlılar herşeye inat hayatta kalmayı başarabilmişler.
Avustralya'da bir veteriner kliniğinde dünyaya gelen bu tekir kedi yemeğini sadece tek ağzından yiyebiliyor ama aynı anda iki ağzından miyavlayabiliyor.
Çin'in Hunan kentinde bir antika dükkânında dünyaya gelen bu kertenkele ortalama 10 santimetre boyunda. Hareketleri çok yavaş olan kertenkele yürürken farklı yöne gitmek için kafasını çevirmiyor.
Çin'de dünyaya gelen bu domuz da çiftçileri hayrete düşürdü. Bulunduğu bölgede doğurganlığın sembolü haline gelen domuz 2007 yılında ilk doğduğunda 1 buçuk kilogram ağırlığındaydı.
Ürkütücü bir görüntüsü olan bu iki kafalı piton yılanı Sri Lanka'da görüldü. Yılanın iki kafası da birbirinden bağımsız hareket edebiliyor. Kolombo'daki hayvanat bahçesinde en çok ilgi çeken hayvanlardan biri.
Florida'daki Sean Casey barınağında bulunan bu kaplumbağanın ortalama ömrünün 75 ve 100 yıl arasında olduğu düşünülüyor.
Belki de dünya üzerinde tek olan bu timsah yavrusu 2001 yılında Tayland'da bulundu.
ABD'nin Virjinya eyaletindeki bir çiftlikte dünyaya gelen bu ilginç görünümlü ineğin tek bir ağzı, iki burnu, tek gözü ve üç sıra dişi bulunuyor.
İzlanda'da dünyaya gelen bu iki kafalı kuzunun benzeri kuzular daha önce de dünyaya geldi. Ölmekten son anda kurtulan bu kuzu, çift kafalı olarak hayatına devam ediyor.
Görmüş olduğunuz bu zıplayan canlı iki kafalı. Kırımızı kafası görenleri daha çok hayrete düşürüyor çünkü diğeri normal görünümlü olanı. Bu çekirge deniz seviyesinin ortalama bin 400 metre üzerinde yaşıyor.
Mutasyona uğramış bu balık Kanada'da yakalanmış. Athabasca Gölü'nde balık tutan iki genç çocuğun oltasına yakalanan bu balığın alt alta iki ağzı var ve ikisini de aynı anda kullanabiliyor.