İki kamyon arasında kalan şoför hayatını kaybetti iddiası

Trabzon’da meydana gelen kazada, kamyon şoförü, kendi aracı ile başka bir kamyonun arasında sıkışarak hayatını...

Trabzon’da meydana gelen kazada, kamyon şoförü, kendi aracı ile başka bir kamyonun arasında sıkışarak hayatını kaybetti.
Değirmendere Mahallesi'nde bulunan çimento fabrikası içinde meydana gelen kazada, Adem Aslanhan (33) 29 AC 772 plakalı kamyonuyla kantara girip park ettikten sonra giriş fişi almak için aracından indi. Bu sırada, Zeyni Emirzeoğlu (49) da 29 AD 408 plakalı kamyonu ile sıraya girerek Aslanhan’ın aracının 1-2 metre gerisinde durdu.
İddiaya göre, Emirzeoğlu’nun aracından inmesinin ardından ise kamyonu biranda hareket etti ve kendi aracı ile önündeki kamyon arasında sıkıştı. Çarpma sesinin üzerine kazayı fark eden diğer sürücü Aslanhan, Emirzeoğlu’nun kamyonuna bildiğinde emniyet freninin çekili olmadığını gördü. Emirzeoğlu, araçların birbirinden ayrılmasının ardından sıkıştığı yerden çıkartıldı. İki araç arasında sıkışarak ağır yaralanan Emirzeoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz