İki kızının cenaze namazını kıldırdı

Sakarya'da imam babanın en zor görevi; Iki kızının cenaze namazını kıldırdı

Sakarya'da bir benzin istasyonunun içerisindeki durakta otobüs beklerden bir kamyonetin yoldan çıkıp hızla çarpması sonucu hayatını kaybeden 2 kız kardeşin cenaze namazını imam olarak görev yapan babaları kıldırdı.

Kazada hayatını kaybeden Tuğba Küçük İlhan (25) ile kardeşi Zeynep Küçük (23), Camii Cedit Camii'nde öğle namazı sonrası caminin imam hatibi olan babası Hasan Küçük'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. 2 aylık evli olan Tuğba Küçük İlhan'ın eşi Yavuz İlhan da eşine ve baldızına son görevini yaptı.

Reklam
Reklam

Kayınpeder ve damatın metanetli olmaları dikkat çekti. Cenaze namazına TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Müftüsü İlyas Serenli ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Müftü Serenli, cenazede yaptığı konuşmada 2 gencin Rahmet'i Rahman'a kavuştuğunu belirterek, "Yani biz de bir gün yakınlarımızda böyle bir akıbetle karşılaşabiliriz." dedi. Kılınan cenaze namazının ardından 2 kız kardeş Sögütlü ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz