İki Mahallede Su Kesintisi

Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, 15 Ağustos Çarşamba günü Ambar Mahallesi ile Saraycık...

Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, 15 Ağustos Çarşamba günü Ambar Mahallesi ile Saraycık mahallesinde su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Su kesintisinin saat 8.30’da başlayıp akşam saat 17.30’a kadar devam edeceğini kaydeden KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Su kesintisi, söz konusu bölgede yapılan yol genişletme çalışmaları sırasında eski AÇB boruların, ductil borularla değiştirilecek olmasından kaynaklanıyor. Çalışmalarımız gün içerisinde bitecek ve bölge sakinlerimiz daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşacaklar.” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı içerisinde istemeden de olsa vatandaşları su kesintisine maruz bıraktıklarını açıklayan ve özür dileyen Batukan, abonelerin daha çok mağdur olmamaları için gerekli tedbirlerini almaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz