İki Usta Sanatçı İzmir’de Buluştu

“İzmir Sahnelerinin Yıldızı” olarak anılan sanatçı Cengiz Akbay ve yakın dostu sahnelere yıllarını vermiş usta...

“İzmir Sahnelerinin Yıldızı” olarak anılan sanatçı Cengiz Akbay ve yakın dostu sahnelere yıllarını vermiş usta yorumcu Nihat Öz, yeni sezon fotoğrafları için İzmir Güzelyalı’da bulunan Art Photography Sıddık Gedik’in stüdyosua girdi. Birbirinden farklı çalışmalara imza atan Sıddık Gedik, fotoğraf çekimlerinden çok keyif aldığını stüdyo çekimlerinin bittiğini ve çok yakında Seferihisar, Çeşme, Kuşadası gibi yerlerde dış mekan çekimlerinin başlayacağını belirtti.

11 Haziran Salı günü Bornova Küçükparkta gerçekleşecek olan doğum günü partisi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Akbay, şöyle konuştu: “Her sene doğum günü organizasyonlarımda heyecanlanıyorum, hiçbir eksiğin olmamasını ve gelen dostlarımın rahat etmesini istiyorum. Benim için en büyük hediyelerden biri dostum Nihat'ın yeni albümü "2013 Nihat Öz Aşk’la" albümünün bu özel gecemde yer alması bana en büyük hediyedir.”

Reklam
Reklam

Sevilen sanatçı Nihat Öz, yaklaşık 1,5 yıl önce İzmir sahnelerini bırakarak İstanbul’a albüm yapmaya gitti. Öz’ün albümü İzmir’de ilk defa Cengiz Akbay’ın doğum gününde gelen misafirlere sunulacak. İzmir sahnelerinde albümüyle hiçbir yerde sahne almayan Öz, ilk defa yakın arkadaşının doğum gününde albümüyle sahne alacak. İki heyecanı birlikte yaşadığını ifade eden Nihat Öz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Albümüm Allah’a şükürler olsun bitti, albümüme hem şarkısını veren hem de desteklerini hiçbir zaman üzerimden eksik etmeyen Türkiye’nin Yıldızı Yıldız Tilbe’ye, emeği ve desteği geçen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Albümüm çok yakın zamanda tüm müzik marketlerde raflarda yerini alıp satışa sunulacak. İzmir’de ilk olarak benim canım dostum, solist kardeşim Cengiz’imin doğum gününde albümümle birlikte olacağız.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: