İki Yıldır Aranan Zanlı, Jandarmadan Kaçarken Bacağını Kırdı

Bursa'da, 14 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan ve iki yıldır aranan zanlının, saklandığı evde jandarmadan kaçmak isterken duvardan

Bursa'da, 14 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan ve iki yıldır aranan zanlının, saklandığı evde jandarmadan kaçmak isterken duvardan atlayınca bacağı kırıldı. Yakalanan zanlı, ifadesi alınmak üzere ambulansla Bursa Adalet Sarayı'na getirildi.

Merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'ndeki bir okulun taşlanması olayıyla ilgili "kamu malına zarar vermek", "hırsızlık" ve "suç örgütüne üye olmak" gibi 14 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan ve iki yıldır aranan İbrahim A'nın (21), bir evde bulunduğu ihbarını alan Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Reklam
Reklam

Değirmenönü Mahallesi'ndeki evin etrafını saran jandarma ekiplerinden kaçmak isteyen İbrahim A'nın, yüksek bir duvardan atlayınca bacağı kırıldı.

Ekipler tarafından yakalanan İbrahim A, 112 Acil Servis görevlileriyle, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayağı alçıya alınan İbrahim A, doktorların kontrolünde ambulansla adliyeye getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda ifadesi alınan İbrahim A. için doktor ve sağlık ekipleri de hazır bekletildi.

14 ayrı suçla ilgili ifade veren zanlı İbrahim A, Değirmenönü Mahallesi'ndeki bir okulun taşlanması olayıyla ilgili "kamu malına zarar vermek" ve "yasa dışı örgüt üyesi olmak" suçlarından tutuklanarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi mahkum koğuşuna götürüldü.

Şüphelinin, sağlığına kavuşmasının ardından yakalama kararı bulunan diğer suçlardan da tekrar ifadesi alınacağı bildirildi.

Muhabir: Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: