İki Yolcu Otobüsünde 12.5 Kilo Esrar Yakalandı

Malatya’da jandarma tarafından yapılan rutin yol kontrolleri sırasında iki yolcu otobüsünde yapılan aramada 12 kilo...

Malatya’da jandarma tarafından yapılan rutin yol kontrolleri sırasında iki yolcu otobüsünde yapılan aramada 12 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucularla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, önleyici hizmetler kapsamında, Elazığ-Malatya karayolunda yapılan yol kontrolü sırasında gerçekleştirilen arama sonucunda bir yolcu otobüsünde, (T.T.) isimli yolcuya ait çanta içerisinde 5 kilo 266 gram esrar maddesi ele geçirildi. T.T. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Reklam
Reklam

Malatya-Kayseri karayolu güzergâhında icra edilen diğer kontrolde ise bir yolcu otobüsünde H.Y. ve E.D. isimli yolculara ait bir çanta içerisinde 7 kilo 565 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle ilgili iki şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: