İkinci bir bankanın şube açması için imza topladılar

ŞIRNAK (A.A) - İdil'de yaşayan vatandaşlar, ilçede ikinci bir banka şubesi açılması için imza topladı.

ŞIRNAK (A.A) - İdil'de yaşayan vatandaşlar, ilçede ikinci bir banka şubesi açılması için imza topladı.

İdil'de Çarşı merkezinde toplanan vatandaşlar, Merkez Yukarı Mahalle Muhtarı Şerif Eğdemir'in ilçede ikinci bir bankanın şube açması için İş Bankası Genel Müdürlüğü'ne yönelik girişimlerine destek vermek amacıyla imza topladı.

Vatandaşlar adına konuşan Muhtar Eğdemir, ilçede artan nüfus nedeniyle ikinci bir banka şubesine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Eğdemir, ilçede her yıl birçok okul açıldığını ifade ederek, bu kapsamda her yıl çok sayıda memurun da ilçeye geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

İlçede asker sayısının bin, öğretmen sayısının bin 200, korucu sayısının bin 50 olduğunu ifade eden Eğdemir, "Esnafın büyük bir kısmı 30 kilometre mesafede bulunan Cizre'deki bankalarla çalışıyor. Bu sıkıntının aşılması için ikinci bir banka için çaba veriyoruz. Esnafımız ve sivil toplum kuruşlarımız da bu konuda gereken duyarlığı gösteriyor. 200 imza topladık. Bu talepleri ilgili yerlere göndereceğiz. Umarız sonuç ilçemiz için hayırlı olur" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: