İkinci El Oto Alıp Satacak, Ekspertiz Hizmeti Verecek

Merter E-5 üzerinde ikinci el araç alıp satan ve takas yapan OTOMOL, ekspertiz, garanti, kredi,...

Merter E-5 üzerinde ikinci el araç alıp satan ve takas yapan OTOMOL, ekspertiz, garanti, kredi, sigorta ve tescil hizmetleri veriyor. Teknik ekipmanların ve aksesuarların bulunduğu mekânda, araç görünümü de yenilenebiliyor.

OTOMOL Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, ikinci el otomotiv sektörünün 2012’de ortalama 1,5 milyon adetlik hacmi bulunduğunu aktarıyor.

İkinci el satışlarının sıfır satışlarından 2,5 kat fazla olduğunu belirten Denizaşan, yatırımları ile ilgili olarak “OTOMOL Merter showroom ve merkezimiz, 24 bin metrekare kullanım alanı bulunan Türkiye’nin en büyük kurumsal ikinci el araç alım satım yeridir. Mevcutta ve yakın vadede yetkili satıcılarımızla birlikte bu alan 40 bin metrekareyi aşıyor. Merter mekânımızın yanı sıra 2013 sonuna kadar başta Ümraniye ve Ataşehir olmak üzere İstanbul’da 4, Ankara, Antalya, Bursa, Bodrum, İzmir ve Samsun’da birer ofis ile toplam 10 OTOMOL noktasını yapılandırıyoruz. Yetkili Satış noktalarımızı 2014’te 20’ye. 2015’te ise 30’a çıkarmayı hedefliyoruz. Türkiye genelinde gelecek 5 sene içinde toplam 50 yetkili satış noktasına ulaşmak için çalışmalarımızı yönlendiriyoruz.” diyor.

Reklam
Reklam

Şu an OTOMOL Merter showroom’da 300’den fazla araç stoğu bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz