İkinci Motosikleti De Çalınınca İsyan Etti

Gaziantep'te asgari ücretle çalışan bir vatandaşın ikinci motoru, kentin en işlek caddesinde çalınınca isyan etti.

Gaziantep'te asgari ücretle çalışan bir vatandaşın ikinci motoru, kentin en işlek caddesinde çalınınca isyan etti.

Edinilen bilgiye göre, Şenyurt Mahallesi'nde ikamet eden Fatih Kaya, yaklaşık bir hafta önce Fatih Mahallesi'ndeki avukatının bürosuna gitti. Adliyenin hemen karşısında bulunan Fevzi Çakmak Bulvarı'ndaki kaldırımın üzerinde bulunan trafoya motosikletini bağlayarak ayrıldı. Avukatıyla yaptığı görüşmeden sonra aşağı inen Kaya, motosikletini yerinde göremeyince şok yaşadı.

Motosikleti çalınan Fatih Kaya, durumu hemen polise bildirdiğini belirterek, "Motosikletim çalındıktan hemen sonra polise haber verdim. 15 dakika bekledim. Polis gelmeyince tekrar aradım ve durumumu anlattım. Buna rağmen yine gelen olmadı ve olayın üzerinden 45 dakika geçtikten sonra bana olayın kaldırım üzerinde olduğunu ve bu gibi durumlarda ancak karakola başvurabileceğimi söylediler. Karakola gittiğimde olayın üzerinden 1.5 saat geçmişti. Yani benim motosikletimi alan şahıs çoktan kayıplara karışmıştı. O saatten sonra olayla ilgili inceleme başlattılar" dedi.

Reklam
Reklam

Kaya, motosikletin çalındığı bölgede çok sayıda MOBESE ve güvenlik kamerasının olduğunu belirterek, buradaki iş yerlerinden kayıtları istediğini ama onlarında görüntüyü sadece polise verebileceklerini söylediklerini aktardı. Fatih Kaya, "Bu durumu da polise anlattım ama sonuç alamadım. Ben asgari ücretle çalışan bir vatandaşım. O motosikleti 3 maaşımı vererek satın aldım ve şimdi dolmuşla işime gidip geliyorum. Bu hırsızlık olayı beni tamamen bitirdi. Daha önce de motosikletim çalınmıştı, orada güvenlik kamerası, MOBESE kamerası yoktu. Ancak burada bu kadar kameranın içinde, Gaziantep Adliye Sarayı'nın hemen yanında bu olay nasıl olur da gerçekleşir ve neden kimse bu olayı çözemiyor" diye konuştu.

Polisin kendisiyle ilgilenmediğini iddia eden Fatih Kaya, "Kimseden ümidim kalmadı. Motosikletimi bulana veya yerini bilenlere sesleniyorum. Hırsızlara sesleniyorum. Motosikletimi getirene bin TL para vereceğim. Allah rızası için motosikletimi getirin ve bin TL'nizi alın" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: