İkiz Kardeşlerden LÖSEV’e 'patates'li Destek

Kastamonu merkeze bağlı Koru köyünde çiftçilikle geçimlerini sağlayan Hasan ve Hüseyin Tokmakoğlu isimli ikiz kardeşler,...

Kastamonu merkeze bağlı Koru köyünde çiftçilikle geçimlerini sağlayan Hasan ve Hüseyin Tokmakoğlu isimli ikiz kardeşler, yetiştirdikleri patatesin 3 tonunu Lösemili Çocuklar Hastanesi ve Lösemili Çocuklar Köyü’ne ulaştırılmak üzere Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışladı.

Kastamonu LÖSEV İl Temsilcisi ve Aile Komitesi Başkanı Şevket Yılmaz’a teslim edilen 3 ton patatesin, Ankara’da bulunan Lösemili Çocuklar Köyü, Lösemili Çocuklar Okulu, Lösemili Çocuklar Hastanesi’ne gönderileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Hasan ve Hüseyin Tokmakoğlu kardeşler, LÖSEV’in büyük bir vakıf olduğunu ve bünyesinde 12 bin lösemili çocuğun kayıtlı bulunduğunu belirterek, yüzlerce çocuğu sağlıklarına kavuşturmak için çaba sarf edildiğini ifade etti.

Tokmakoğlu kardeşler, "Hastanelerinde yüzlerce çocuğa hizmet veren ve okullarında kolej seviyesinde eğitim veren LÖSEV’e bizim de ufak bir katkımız olsun istedik. Hepimiz hasta olabiliriz, bu nedenle düşünceli ve duyarlı olmak gerek. Tüm hastalarımıza Allah acil şifalar versin." dedi.

Bir grup Kastamonu Üniversitesi öğrencisinin de yardımıyla çuvallar dolusu patatesi LÖSEV’e teslim eden Tokmakoğlu kardeşler, tüm Kastamonu halkını vakfa destek olmaya davet etti. LÖSEV İl Temsilcisi ve Aile Komitesi Başkanı Şevket Yılmaz da hayırsever vatandaşlara vakfa yaptıkları bağış nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz