İkizdere'de mefruşat sergisi açıldı -Kaymakam Altınışık: "Halk Eğitim Merkezi her zaman kurs açmaya hazırdır"

İkizdere'de mefruşat sergisi düzenlendi.

İkizdere'de mefruşat sergisi düzenlendi.

İkizdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara katılan kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı sergi İkizdere Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışına Kaymakam Alpaslan Altınışık, İkizdere Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emrullah Kolcu, çok sayıda davetli ile kursiyerler katıldı.

Kaymakam Altınışık, burada yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezi'nin her zaman kurs açmaya hazır olduğunu belirterek, "Önemli olan sizlerden istek gelmesidir. El becerileri yanında okuma yazma kursları ve toplumu ilgilendiren sosyal amaçlı kurslarla da sizlere yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Hak Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurslarında öğrenim gören bazı kursiyerlerin, piyasada iş bulmalarının kendilerini mutlu ettiğini anlatan Altınışık, "Burada emeği geçen herkesi ve kursiyerlerimizi kutluyorum" diye konuştu.

İkizdere Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kolcu ise merkezin eğitim çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"İstek olduğunda ve yeterli öğrenciyi bulduğumuzda her türlü eğitici kurs açmaya hazırız. Bugün 240 saatlik mefruşat kursumuzun tamamlanmasıyla öğrencilerimizin hazırladığı sergide sizleri aramızda görmekten mutluyuz. Bu kursumuza 16 kadın kursiyer katıldı."

Konuşmaların ardından Kaymakam Altınışık, serginin açılışını gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: