İkizler yardım bekliyor

DENİZLİ (İHA) - Yaklaşık 2 ay önce babalarını kaybeden 1 yaşındaki ikizler Selim ve Selin, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, intihar ederek hayatına son veren Ali Eryılmaz'ın eşi ve çocukları kaderleri ile baş başa kaldı. Eşinin intihar etmesi sonucu 4 çocuğu ile birlikte zor durumda kalan 45 yaşındaki Marziye Eryılmaz, eşinin Bağ-Kur'a emeklilik parasını ödeyerek emeklilik parasını almak istiyor. Gözü yaşlı anne Marziye Eryılmaz, hayata bağlanmasının tek sebebinin ikiz çocukları olan Selim ve Selin olduğunu söyledi. Çocukları ile birlikte kirada kalan, geçimini de komşuların yardımları ile sürdüren talihsiz anne, tek isteğinin eşinin Bağ-Kur'a prim borcunun yatırılması ve emekliye ayrılması olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Bağ-Kur'dan emekli olmak için 2 milyara yakın para gerektiğini söyleyen Eryılmaz, "Eşim geçtiğimiz aylarda intihar ederek hayatına son verdi. İkisi ikiz olmak üzere toplam 4 çocuğum ile ortada kaldım. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim Bağ-Kur'a emeklilik için para yatırıyordu. Emeklilik için gerekli olan bu parayı ben yatırıp çocuklarıma bakmak istiyorum" dedi. Eğer bu parayı bulamazsa kendisi ve çocukları ile birlikte intihar edeceğini söyleyen Merziye Eryılmaz, "İkizleri yaşatmak istiyorum, benim için en önemli şey çocuklarım, beni de eşim gibi intihara sürüklemeyin" dedi.