İkizlerden Biri Artık Yok

Konya'da 2 yıl önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ikiz bebeklerden biri, tarımsal sulamada kullanılan kanalette boğuldu.

Konya'da 2 yıl önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ikiz bebeklerden biri, tarımsal sulamada kullanılan kanalette boğuldu.

Merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi'nde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan Fatih Korkmaz (29), eşi Nafiye Korkmaz (28), 2 yaşındaki ikiz çocukları Ahmet Enes ve Ayşe Senem ile birlikte Okay Sokak'taki sebze bahçesine geldi.

Çift, bahçe işleriyle uğraşırken, 2 yaşındaki Ahmet Enes kardeşinin yanından ayrıldı. Baba Fatih Korkmaz, yokluğunu fark ettiği oğlu Ahmet Enes'i tarlanın yakınındaki tarımsal sulamada kullanılan ve yaklaşık 50 santimetre yüksekliğinde su olan kanalette buldu. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Enes, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Ahmet Enes Korkmaz, Kurtuluş Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Fatih ve Nafiye Korkmaz çiftinin 2004 yılında evlendikleri, çocukları olmayınca tüp bebek tedavisine başladıkları, 6 yıl sonra da ikiz bebekleri Ahmet Enes ve Ayşe Senem'in dünyaya geldiği öğrenildi.

Muhabir : Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: