İkram Arslan'ın Nebevi Nefes Adlı Romanı Nesil Yayınları'ndan Çıktı

İkram Arslan'ın Nesil Yayınları’ndan çıkan Nebevî Nefes adlı romanı, İslam’ın en âdil halifelerinden biri olan...

İkram Arslan'ın Nesil Yayınları’ndan çıkan Nebevî Nefes adlı romanı, İslam’ın en âdil halifelerinden biri olan Ömer bin Abdülaziz’in hayatını anlatıyor. Arslan, Ömer bin Abdulaziz'i sadece ülkesini yöneten bir lider olarak değil kişisel özelliklerini de okurlara sunuyor.

İkram Arslan kaleme aldığı kitapla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ömer bin Abdülaziz’in pek bilinmeyen özelliklerinden mesela sesinin çok güzel oluşu ve şarkı söylemeye meraklı oluşunu anlatmaya çalıştım. Abdülaziz, şarkı söyleme meselesinde yorumu sorulduğunda insanlara, sözleri hikmetli olan şarkıların söylenebileceğini, çünkü onların malaniyata teşvik etmeyeceğini, fakat sözlerinde hakikat namına bir şey olmayan şarkıların söylenmesinin de zararlı olduğunu beyan ediyor." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz