İkramlı Bayram Namazı

Artvin’in Borçka ilçesi Yeniyol Mahallesinde tarihi bir caminin imamı tarafından bayram namazı sonrası cemaate kavurma...

Artvin’in Borçka ilçesi Yeniyol Mahallesinde tarihi bir caminin imamı tarafından bayram namazı sonrası cemaate kavurma ikram edildi. Cami imamı Muhammet Erdem, bayram namazı sonrası bu yıl 7’sini organize ettikleri ikramların camiye cemaat çekmek için yapıldığını kaydetti.

Erdem, bayramlaşma sonrası cami avlusunda kurulan masalara evlerden getirilen çeşitli ikramlar ve kavurmaların cemaate ikram edildiğini belirterek uygulamanın güzel sonuç verdiğini söyledi.

Erdem, konuyla ilgili olarak “Bayramları nasıl güzelleştirebiliriz, cemaatimizi nasıl artırabiliriz diye büyüklerimizle istişare yaptık. Ramazan ayında dışarıda iftar çadırı kurduk, bayramlarda bayram kahvaltısını burada verilim diye kararlaştırdık. Tarihi geleneği tekrar canlandırmak için böyle bir uygulama yaptık” dedi.

Reklam
Reklam

Cami cemaati de uygulamadan memnun olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğin sürekli yenilendiğini kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz