İktidar ABD ile işbirliği içerisinde

Zonguldak belediye başkan vekili ve Meclis üyesi Selim Cansızoğlu, iktidarın ABD ile işbirliği yaptığını iddia etti

Zonguldak belediye başkan vekili ve Meclis üyesi Selim Cansızoğlu, iktidarın ABD ile işbirliği yaptığını iddia etti.

Zonguldak Belediye Başkan Vekili ve Meclis üyesi Cansızoğlu, PKK'nın son Diyarbakır saldırısının ardından iktidarın terör konusunda sessiz kaldığını söyledi.

AKP'nin sıfır terörle iktidara geldiğini kaydeden Cansızoğlu, "Yanıbaşımızda cereyan eden olaylar belli, önce Irak sonra Suriye, şimdi hedefte Türkiye var." diye konuştu.

İktidarın terör konusunda ne yaptığını bilmediğini de belirten Cansızoğlu, "ABD Dışişleri Bakanı Clınton ile Libya pazarlığı yapan hükümet, kendi toprakalrındaki teröre çare bulamıyor." dedi.

Reklam
Reklam

Cansızoğlu şöyle konuştu:" Terörle mücadele edecek olan ordunun bütün komutanları içerde. Bir Ergenekon saçmalığı ile hepsi tutuklandı. Daha öncesin gidersek teröre destek veren Çekiç Güç'tür tespiti yapan Eşref Bitlis Paşa bir faili meçhul cinayete kurban gitti. Ordumuz adeta budandı, morali sıfıra indirildi. Açılım adı altında teröre, bölücülere taviz verildi, iktidar buna çanak tuttu. Başbakan Türkiye'lilik sözcüğünü kullanmaya başladı. Biz Türk vatandaşıyız ve aynı zamanda kafatası milliyetçisi de değiliz. Biz Atatürk milliyetçisiyiz. Bu belanın son bulması kazım. Taviz noktasındaki politikalara son verilmesi lazım. İktidar terör konusundaki politikalarını yeniden gözden geçirmelidir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz