İkv Başkanı Zeytinoğlu Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Üyeliği’Ne Yeniden Seçildi

- İKV ve KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, 2016 Kasım ayı içinde gerçekleştirilen Dünya Odalar Federasyonu’nun Genel Konsey seçimlerinde Konsey Üyeliği görevine

- İKV ve KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, 2016 Kasım ayı içinde gerçekleştirilen Dünya Odalar Federasyonu’nun Genel Konsey seçimlerinde Konsey Üyeliği görevine yeniden seçildi.

2017 – 2019 dönemi seçimleri için, 130 ülkeden 1200’ün üzerinde Oda üyesi elektronik oy kullanmaya davet edildi. Dünya Odalar Federasyonu Genel Konseyi için dünyanın tüm bölgelerinden, Genel Konsey’de yer alan 20 sandalye için 48 farklı ülke temsilcisi aday oldu. 30 Kasım 2016 tarihinde tamamlanan seçimlerde İKV ve KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Avrupa bölgesini temsilen 2017 – 2019 dönemi için Genel Konsey Üyeliği’ne 3’üncü kez seçildi.

Reklam
Reklam

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) tarafından 1950 yılında üyelik ağındaki ticaret odalarını temsil etmek ve odalar arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla kurulan Dünya Odalar Federasyonu (WCF), 12 bin odadan oluşan küresel ağı birleştirerek odaların daha üretken olmasına sağlıyor.

Başkan Zeytinoğlu, yeni dönem Genel Konseyi’nin, 1 Mart 2017 tarihinde yapılacak ilk toplantısına katılmak üzere, Konsey’in yönetim merkezi olan Fransa’nın başkenti Paris’e gidecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz