İl Afet Ve Acil Müdürlüğü Eğitimlere Devam Ediyor

Burdur Afet ve Acil Müdürlüğü tarafından, Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu personeline afetle ilgili seminer verildi.

Burdur Afet ve Acil Müdürlüğü tarafından, Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu personeline afetle ilgili seminer verildi.

Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu'nda düzenlenen seminere, İl Afet ve Acil Müdürü Mehmet Oral, Şube Müdürü ve Sivil Savunma Uzmanı Ali Gökhan Toplu ile Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu personeli katıldı.

Seminer öncesinde konuşan Mehmet Oral, doğal afetlerde ilk 72 saatin önemli olduğunu belirtti. Burdur'da meydana gelecek olası afetler konusunda seminerler düzenlemeye devam ettiklerini ifade eden Oral, bazı kurumlarda deprem ve doğal afetlerde tahliyeler konusunda tatbikatlar da gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından İl Afet ve Acil Şube Müdürü ve Sivil Savunma Uzmanı Ali Gökhan Toplu, doğal afetler karşısında insanların ne yapması gerektiği konusunda seminer verdi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: