İl Başkanı Ayar’dan Çevre Yolu Açıklaması

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti kongresi, milletvekili seçimleri ve çevre yolu...

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti kongresi, milletvekili seçimleri ve çevre yolu hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, çevre yolunun ihtiyaç olduğunu bununla ilgili de ciddi çalışmaları olduğunu söyledi. AK Parti 4. Olağan Kongresini de değerlendiren Ayar, “Geçtiğimiz Pazar günü 4. olağan kongremiz gerçekleştirildi. Bizde delege olduğumuz için oradaydık. Başından sonuna kadar içindeydik. Muhteşem bir organizasyon vardı. Çok güzel bir kalabalık vardı. Kalabalığın heyecanı üst düzeydi. Dış temsilciler oldukça fazlaydı. Konuşmalarında Türkiye’nin artık sınırları aştığını, bu kongrenin Türkiye için değil, bütün dünya için önem ifade ettiğini, bütün dünyaya birlik beraberlik, kardeşlik ve insani mesajların verildiğini gördük. Başbakanımız büyük bir lider, bunun büyüklü kongrede tekrar gözler önüne serildi. Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti hizmet için burada olduğunu insani değerlere kıymet verdiğini kongre ile ifade etmiş olduk. MKYK listesinde Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin’in olması bizim için övünç kaynağıdır. Kendisi ayrıca kongrenin divan başkanlığını yaptı. Bizim siyasi ağabeylerimizin partimizin genel merkezinin yönetiminde olmaları bizim için ne kadar değerliyse Karabük için de değerlidir. Karabük Ankara’da en üst seviyede temsil ediliyor. Bizler böyle bir kongreyi bekliyorduk, ama beklemekten ziyade, içine girip yaşamak çok daha farklı bir olay. Karabük halkı bu kongreyi orada canlı canlı görebilseydi. AK Parti bu kongreyle olanca gücüyle Türkiye’ye ve hatta Türkiye’nin dışında bütün insanlığa daha çok hizmet vereceğini gözlemiş olduk. Bundan sonra Ak Parti durmadan yoluna devam edecektir. Bundan da Türkiye oldukça faydalanacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti’de koltuk sevdasının değil hizmet sevdasının olduğunu belirten Ayar, “Şuana kadar 2 tane yerel seçim geçti. Belediye başkanlığı 3 dönem üst üste görev yapmış değil. Ama üç yıl üst üste görev yapmış milletvekillerimiz en az bir dönem ara vermek kaydıyla bundan sonra ki dönemlerde görevlerine devam edebilecektir. Bizler bunun yeni yapıların yeni yeteneklerin, yeni beyinlerin önünün açılması nedeniyle iyi olduğunu düşünüyoruz. ‘Bir insan bir koltuğa oturmuşsa onu oradan kaldırmak çok zordur’ diye bir söz söylenmiştir. Konulan bu kriter AK Parti’de koltuk sevdasının değil hizmet sevdasının daha ön planda olduğunun göstergesidir. İnşallah yeni arkadaşlar, yeni beyinler meydana çıkacak ve bayrağı taşıyacaktır diye düşünmekteyiz” diye konuştu. Çevre yolunun ihtiyaç olduğunu kaydeden Ayar, şunları söyledi:

“Çevre yolunun yalnızca Filyos projesiyle örtüştürmemek gerektiğine inanıyorum. Filyos projesi ile ilgili bizim için önemli olan konu demir yolu. Demir yolu ile ilgili rehabilitasyon ve sinyalizasyon çalışması hızla devam etmektedir. Bunun yanında karayolunun da aktif olması Karabük’e birçok kazanç sağlayacaktır diye düşünüyorum. Karabük’te çevre yolunun ihtiyaç olduğu yönünde hem fikiriz. Çevre yolunun oluşturulması hem Karabük içinde ki trafiği hem de Karabük’ün açalım anlamında bir kazancı olacağını düşünüyoruz. Çevre yoluyla ilgili ciddi ciddi bir çalışmamız var. Günü, vakti, saati geldiği zaman bunu yine Karabük kamuoyuyla paylaşacağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz