İl Başkanı Eke Ve Yönetim Kurulu Üyeleriden Üye Kayıt Standına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu üyeleri, Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından...

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu üyeleri, Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Hunat Bölgesine açılan Parti üye kayıt standını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Hunat Bölgesinde açılan parti üye kayıt standını ziyaret etti.

Ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş’tan üye kayıt çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Halkın büyük teveccüh gösterdiği üye kayıt standına günde ortalama bin kişinin üye olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz ay Cumhuriyet Meydanında Kayseri halkının büyük teveccüh göstererek Milliyetçi Hareket Partisine 5143 kişinin üye olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ise gerçekte ve insanların kendi rızası ile yapılan üye kayıt çalışmalarının bu hafta içerisinde Bürüngüz Cami çevresinde devam edeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: