İl Emniyet Müdürlüğü’nden Kültürel Proje

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, polis-öğrenci ilişkisini geliştirmek ve öğrencilerin suç alanlarından uzaklaşmasını sağlamak amacıyla ‘Tarihe...

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, polis-öğrenci ilişkisini geliştirmek ve öğrencilerin suç alanlarından uzaklaşmasını sağlamak amacıyla ‘Tarihe Köprü’ projesi başlattı. Proje kapsamında Trakya Üniversitesi’nde öğrencim gören 35 öğrenci Edirne ve Çanakkale illerindeki tarihi mekânlara kültürel ziyaretler yapacak.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi, ‘Tarihe Köprü’ isimli bir proje başlatarak Trakya Üniversitesi’nde öğrenim gören 35 öğrenciye, Edirne ve Çanakkale’nin tarihi mekânları gezdirilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, kültürel gezilerin rehberler ve uzman akademisyen tarafından yapılacağını belirtti. Proje sayesinde üniversite öğrencilerini bilinçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ceylan, açıklamasında şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Bu aktiviteler çeşitli platformlarda yapılmasına karşın kuruluşları ve bireyleri bir araya getirecek. İlimizde öğrencim gören 36 bin üniversite öğrencisinden ilk etapta ulaşabildiğimiz öğrencileri tarihi ve kültürel turlara çıkaracağız. Biz Edirne İl Emniyet Müdürlüğü olarak Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve genç öğrencilerimizle her alanda olduğu gibi sosyal platformlarda da buluşarak her zaman destek verebileceğimizi ve işbirliği halinde olabileceğimizi ifade etmek istiyoruz. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte polis halk ilişkileri güçlenecek, öğrenciler kurumumuzla daha rahat iletişim kuracak, ilimizde girişimcilik kültürü gelişecek ve ilimizin sosyal ve kültürel yaşamına renk gelecek.”

Edirne ve Çanakkale illerini kapsayan kültürel seyahatlerin ilki 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: