İl Emniyet Müdürü Altınok:

İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, "İl genelinde 607 personelimizle, devletimizin imkanlarını verimli şekilde kullanarak en iyisini yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, "İl genelinde 607 personelimizle, devletimizin imkanlarını verimli şekilde kullanarak en iyisini yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Altınok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentteki göreve atanmasının üzerinden bir yıl geçtiğini anımsatarak, göreve başlamasıyla ekipler amirliğinin kurulduğunu, planlı ve düzenli çalışma sistemi ile olaylarda yüzde 91 başarı sağlandığını söyledi.

Okul giriş ve çıkışlarındaki ekiplerin dışında, yine okullarda sivil polis memurlarının görev yaptığını ve devamsızlığı olan, okulla ve arkadaşlarıyla problem yaşayan öğrencileri tespit ederek bunlarla ilgili çalışma yaptıklarını ifade eden Altınok, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Amacımız, o öğrenciyi cezalandırmak ya da teşhir etmek değil, gerekirse psikolog desteği ile onu tekrar sağlıklı bir şekilde okula kazandırmaktır. Bunun yanında, kentte en fazla işlenen suçun başında darp olayları geliyor. Bu da büyük oranda alkolden kaynaklanıyor. Bunu iş kazası ve taksirle yaralama takip ediyor.

Bartın Emniyet Müdürlüğü olarak il genelinde 607 personelimizle devletimizin imkanlarını verimli şekilde kullanarak en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Amacımız, Bartın'daki huzur ve güven ortamının devamını sağlamaktır. Bunun için de sadece polis değil, sivil toplum kuruluşları, basın, kamu kurumları ve vatandaşlarımızla ortak hareket etmek durumundayız. Hizmet üretiyoruz, bu hizmeti verirken vatandaşlarımız da bizi yönlendirsin. Şüphelendikleri her durum ve konuda bize bilgi versin. Kentin huzuru ve güvenliği için hep birlikte el ele mücadele edelim ve bu huzur ortamının devamını sağlayalım."

Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: