İl Emniyet Müdürü Doğan’dan Çorum Ticaret Borsası’na Ziyaret

Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.İl Emniyet Müdürü Doğan, ziyarette...

Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Doğan, ziyarette Ticaret Borsası Ali Bektaş, Meclis Başkanı Mustafa Boyraz ve borsa yönetim kurulu üyelerini kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Güncel olayların değerlendirildiği ziyarette İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, BDP milletvekillerinin Karadeniz turu kapsamında gerçekleştirdikleri Çorum ziyareti, Akil insanlar toplantısı, Gezi parkı protestoları gibi toplumsal olaylarda Çorum halkının sağ duyulu bir davranış sergilediğini söyledi. Bunda polis-vatandaş arasındaki ikili ilişkiler tarafların birbirlerine karşı duydukları anlayış ve hoşgörünün öneminin büyük olduğunun altını çizen Doğan, bu sürecin başarı ile atlatılmasında katkı sunan Çorum halkına ve toplumun bütün kesimlerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş da, Çorum’un Türkiye’nin en huzurlu ve güvenli şehirlerinden birisi olduğunun altını çizerek, bu güven huzur ortamının gerçekleşmesinde büyük bir özveri ve fedakarlık gösteren Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ve polis teşkilatına teşekkür etti. Ziyaretin ardından Bektaş, Emniyet Müdürü Doğan’a satış salonu ve borsa laboratuarlarını gezdirerek bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: