İl Emniyet Müdürü Gürkan'a Ziyaret

Adana Adnan Menderes Bulvarı Seyhan Gölü Çevresi Esnafı Dayanışma Geliştirme Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Öztürk Kolcuoğlu, İl Emniyet Müdürü

Adana Adnan Menderes Bulvarı Seyhan Gölü Çevresi Esnafı Dayanışma Geliştirme Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Öztürk Kolcuoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ı ziyaret etti.

Kolcuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ziyarette esnafın yaşadığı sorunların konuşulduğunu belirterek emniyet müdürü Gürkan'a bu sorunların içeren bir dosya sunduklarını kaldetti.

Esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini ve yaşam mücadelesi verdiğini ifade eden Kolcuoğlu açıklamasında "Esnafımızın bölgeden tahliye istemiyle başlayan ve mühürlemelerle devam eden olumsuz süreç devam ediyor. Biz de emniyet müdürümüze 150 esnaf adına sorunlarımızı içeren bir dosya verdik. Hem kendisine nezaket ziyareti gerçekleştirmek, hem de sıkıntılarımızı aktarmak istedik. Çok yoğun olmalarına rağmen bizleri kabul etme inceliği göstermelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Sorunlarımız çözülmese bile, bize gösterdikleri ilgi ve alaka moralimizi yükseltti" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: