İl Emniyet Müdürü Keskin Göreve Başladı

Karabük’e atanan İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin görevine başladı.6 Eylül 2012 tarihinde çıkar Emniyet Müdürleri...

Karabük’e atanan İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin görevine başladı.

6 Eylül 2012 tarihinde çıkar Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Karabük İl Emniyet Müdürü olarak atanan 1. sınıf Emniyet Müdürü Oktay Keskin göreve başladı. İl Emniyet Müdürlüğü önünde törenle karşılanan Keskin, daha sonra Polis Mangasını selamladı. Daire müdürleri ile tanıştıktan sonra makamına çıkan Keskin, burada ilgili daire müdürleri ile yaptığı kısa görüşme sonrası, basın mensupları ile bir araya geldi. Keskin, daha önce Safranbolu’ya bir çok kez geldiğini belirterek, “Bizim insanlarımız, bizim memleketimiz. Buraya hizmet etmeye geldik. Bizden önceki bayrağı devir alan arkadaşlarımızdan, daha ilerilere götürmek için biz devir aldık. Amacımız en iyi hizmeti, en güzel hizmeti yapabilmek. Teknolojinin gelişmiş imkanlarını da kullanarak Karabük ve yöre halkına hizmet edeceğiz. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu makam onların, bu kapı herkese, her zaman açık” dedi.

Reklam
Reklam

KESKİN’İN ÖZGEÇMİŞİ

Keskin, 1966 yılında Ankara’da doğdu, 1985 yılında Polis Akademisine başladı. 1989 yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcısı olarak mezun olup sırasıyla; Adana Polis Koleji, Batman, Polis Akademisi Başkanlığı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde değişik rütbelerde görev yapan Keskin, 2012 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi edip Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına atandı. 2012 tarihinde Teftiş Kurulu Başkanlığına atanmış olup Polis Başmüfettişi olarak görev yapmaktayken, 06.09.2012 tarihli İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile de Karabük İl Emniyet Müdürü olarak atanan Keskin, evli ve 4 çocuk babası.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: