İl Emniyet Müdürü Özüdoğru'dan Pazaryeri MYO Müdürü Akın'a Ziyaret

BİLECİK (AA) - Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Faruk Akın'ı makamında ziyaret etti.

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Faruk Akın'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ilçe ve okulun faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yrd. Doç. Dr. Akın, yaptığı açıklamada Özüdoğru'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, okul ve ilçe hakkında kendisine bilgiler aktardı. Özüdoğru ise tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim döneminde başarı dileyerek, eğitim ve öğretime katkı sağlayan idareci ve personele kolaylıklar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz