İl Emniyet Müdürü Sağlam'a Ziyaretler

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş, görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş, görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ı ziyaret etti.

Başkan Evcilmen, Sağlam'a "Antalya'mıza hoş geldiniz" diyerek yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

Evcilmen, kendisinin de kitaplara büyük önem verdiğini belirterek, Sağlam'a kitap hediye etti.

Emniyet Müdürü Sağlam ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Evcilmen'e teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş da ziyaretinde, aile içi şiddetin önlenmesi için Emniyet Müdürlüğünce yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Aile içi şiddetin önlenmesi amacıyla yürütülen başarılı çalışmaların devam ettirilmesi gerektiğini ifade eden Taş, Sağlam'a görevinde başarı diledi.

Sağlam da aile içi şiddetin önlenmesi için yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini kaydederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: