İl Emniyet Müdürü Yüksel, Tayini Çıkan Personelle Bir Araya Geldi

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde tayini çıkan personel ile Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Topuzluhan'da verilen...

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde tayini çıkan personel ile Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Topuzluhan'da verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevli iken 2013 Atama Dönemi'nde tayini çıkan Emniyet Müdür Yardımcıları Akın Kırımtay, Hakkı Seçilmiş, Emniyet Genel Müdürlüğü 2013 yılı Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurullarınca kıdem ve liyakat hususları değerlendirilmek suretiyle 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Emniyet Müdür Yardımcısı olan ve atamaları başka illere yapılan Veli Soyalp, Selim Gözel, Nedret Bulut ve Emniyet Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görevli iken tayini çıkan Cüneyt Çiçek ve Tem Şube Müdürü Mahmut Güven için Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Sosyal Tesisleri’nde İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel tarafından iftar yemeği verildi.

Reklam
Reklam

Yüksel, Nevşehir’den ayrılacak olan emniyet personeline göstermiş oldukları hizmetlerinden dolayı plaket vererek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: