İl Genel Meclis Çalışmaları

Şanlıurfa İl Genel Meclisi Kentin kalkınması için ve yapılması planlanan yatırımların öncüsü olmaya devam ediyor.Şanlıurfa...

Şanlıurfa İl Genel Meclisi Kentin kalkınması için ve yapılması planlanan yatırımların öncüsü olmaya devam ediyor.

Şanlıurfa İl Genel Meclisi 2013 yılı Mayıs ayı olağan toplantılarını tamamladı. Şanlıurfa’nın okullaşması için günlerce mücadele eden İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, önceki gün Milli Eğitim Müdürü Metin ilci’yi Meclis toplantı yaptığı salona davet etmiş ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

Şanlıurfa’nın en büyük sorunun eğitim olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Meclis Başkanı Yavuz, "İl Genel Meclisimizin önergeleri vardı. Eğitime yatırım yapılması için çaba harcadık, Bakanımız Faruk Çelik ve Milletvekillerimizin girişimleri sonuç verdi ve Şanlıurfa’ya 350 civarında yeni okul yapılacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Son gündem maddesinde ise, Viranşehir ilçesi Engelli Muhtarlığına bağlı Kızlarsarayı bağlısının bağlı bulunduğu ana köyden ayrılarak aynı adıyla bağımsız bir köy haline getirilmesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: