İl Genel Meclis Üyeleri Dizüstü Bilgisayar

Nevşehir İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdaresi tarafından banka promosyon anlaşması ile alınan dizüstü...

Nevşehir İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdaresi tarafından banka promosyon anlaşması ile alınan dizüstü bilgisayarlar dağıtıldı.

Nevşehir İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantısı, İl Genel Meclis Başkanı Sami Başgelen başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, toplantı öncesinde meclis üyelerine, İl Özel İdaresi ile bankalar arasında yapılan promosyon anlaşması sonucu alınan dizüstü bilgisayarları Sami Başgelen ile birlikte dağıttı.

Tatar burada yaptığı açıklamada, bankalar ile yaptığımız görüşmeler sonucunda çalışanlarımız için aldığımız promosyonların yanı sıra İl Genel Meclis Üyelerimiz için de dizüstü bilgisayar talep ettik ve bu talebimiz anlaştığımız banka tarafından kabul edildi. Nevşehir'e hizmet edebilmek için yoğun çaba gösteren İl Genel Meclis Üyelerimizin iyi günlerde kullanmalarını diliyorum dedi.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclis Başkanı Sami Başgelen ve üyeler de Tatar'a teşekkür ederek bilgisayarlarını teslim aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: