İl Genel Meclis Üyeleri Muhtarlarla Buluştu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri Muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.İl Genel...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri Muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

İl Genel Meclisi AK Parti Çaycuma üyeleri Ramazan Bostancı ve Arif Sefercik tarafından organize edilen kahvaltıya Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Cemil Usluer ve çok sayıda muhtar katıldı. Muhtarlarla kahvaltılı toplantıyı gelenek haline getirdiklerini ifade eden AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Arif Sefercik, “Sevgili muhtarlarımızın bugün birlik ve beraberlik dayanışma içerisinde İl Genel Meclisi olarak arkadaşlarımız ve Ramazan Bey ile beraber sabah kahvaltısı yemeği vermeyi düşünmüştük. Biz bunu genelde her yıl yapıyorduk fakat geçen sene yapamamıştık. Tüm ilçelerimizde de bu muhtarlarla beraber dayanışma içerisinde olabilmemiz için bu kahvaltıyı düzenliyoruz.”dedi. Köylerde yapılan hizmetler konusunda muhtarlarla istişare ettiklerini söyleyen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Bostancı ise, “Bugün muhtar arkadaşlarımızla birlikte bir sabah kahvaltısı düzenledik. Arkadaşlarımızın hepsi geldi sayılır. Bu zamana kadar köylerimize yapmış olduğumuz yatırımlarla ilgili bu konuyu konuşmak için bir arada bulunduk. Böyle kaynaşma yemekleri güzel oluyor. Ben hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bütün ilçelerde bu tür yemek ve kahvaltılar düzenlediklerini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi ise, “Biz İl Genel Meclisi olarak da bu tür yemekleri ve kahvaltıları her yıl yapmaktayız. Yaklaşık bütün ilçelerimizde yapıyoruz. Mümkün olduğunca yapmaya çalışıyoruz. Biz muhtar arkadaşlarımızla hem birebir onlarla istişare yapmak, kahvaltı yapmak ve toplanmaktır. Varsa onların bize söyleyebilecekleri bir şeyleri varsa bizde onları not alıyoruz. Eğer bizim onlara söyleyeceğimiz bir şey varsa karşılıklı sohbet içerisinde bir araya gelerek zaten yapılacak işler yapılıyor ve bu işten ziyade bir araya gelip birlik ve beraberlik içerisinde sohbet etme havasında bir kahvaltı yapmaktır” dedi.

Son olarak konuşan İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür eden Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Cemil Usluer ise duygularını şu şekilde yer verdi. Usluer, “Ben öncelikle İl Genel Meclis Başkanımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın dertlerini ve sorunlarını dinlemek için buraya kadar teşvik edip buyurmuşlar kendilerini teşekkür ediyorum. Allah niyetlerini kabul eylesin diliyorum. Bizim İl Genel Meclis Başkanımızdan ve üyelerimizden muhtarların sorunlarını dinleyerek tek istediğimiz dürüst ve adaletli olmalarıdır" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: