İl Genel Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantıları Başladı

Uşak İl Genel Meclisi Ekim ayı olağan toplantılarının birinci birleşimi Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun...

Uşak İl Genel Meclisi Ekim ayı olağan toplantılarının birinci birleşimi Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun başkanlığında gerçekleştirildi.

Öz Merkez'deki meclis salonunda gerçekleştirilen oturumda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetlerinin okunmasıyla başlayan Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşiminde; Bozkuş köyü revizyon imar planı hakkında İmar ve Bayındırlık ile Hukuk ve idari İşler Komisyonu tarafından hazırlanan rapor görüşüldü. Birleşimde ayıca; Özel İdare’deki memur boş kadro cetvelleri görüşüldü.

Reklam
Reklam

Bu arada CHP Grup Başkan vekili Mehmet Yandım, gündem maddelerine geçilmeden önce okunan tutanak özetlerine itiraz etti. Tutanak özetlerinde kendilerine ait bölümlere yer verilmediğini yada çok kısa geçildiğini savunan Yandım, bu durumunun düzeltilmesini talep etti. Yandım’ın bu tepkisine CHP’li üyelerde destek verdi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde ise söz alan CHP’li üyeler Meclis Başkanı Ali ihsan Uzun’u ve AK Parti’yi eleştirdiler. Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun ise üyelere söz verdikten sonra hakkındaki eleştirilere cevap verdi ve oturumu kapattı. Ekim ayı olağan toplantılarının ikinci birleşimi yarın gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: