İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Zonguldak'ta Ekim ayı ilk İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı.Zonguldak Ekim ayı 1. birleşimine ait...

Zonguldak'ta Ekim ayı ilk İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı.

Zonguldak Ekim ayı 1. birleşimine ait İl Genel Meclisi toplantısı Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, 1. madde olan açılış ve yoklama yapıldı. 2. madde İl Genel Meclisi’nin 07.09.2012 günkü 5. bileşimine ait toplantı tutanak özeti okunup oybirliğiyle kabul edildi. Ardından 3. madde olan, Zonguldak Çaycuma ilçesi Adaköy köyünde yer alan tapuda 125 ada 110 nolu parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde, “tavuk çiftliği tesis alanı” yapmak amacıyla malikleri tarafından plan yapımına ait esaslara dair yönetmeliğin 2. bölümünün 19. maddesine göre hazırlattırılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla ilgili, İmar ve Bayındırlık, Tarım ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları 29-11-14 sayılı raporlarının görüşülmesi, komisyondan geldiği şekliğiyle oybirliğiyle kabul edildi. Daha sonra 4. madde olan, Zonguldak Kdz. Ereğli ilçesi Pınarcık köyünde yer alan tapuda 126 ada 48-49-55-59 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde “ konut, ticaret, park, yaya yolu ve otopark” yapmak amacıyla malikleri tarafından plan yapımına ait esaslara dair yönetmeliğinin 2. bölümünün 19. maddesine göre hazırlattırılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla ilgili İmar ve Bayındırlık, Sanayi ve Ticaret ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları 30-10-15 sayılı raporlarının görüşülmesi, komisyondan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edildi. Gelecek toplantının gün ve saati 02.10.2012 Salı günü olarak belirtildi.

Reklam
Reklam

Karamanda yapılması öngörülen “Yöresel Ürünler Pazarı’nın da” Ilıksu tarafına yapılması da meclis üyeleri tarafından istendi. Ayrıca, Hayat köyünde bulunan yolunda bir an önce yapılması meclis üyesi tarafından istendi. Daha sonra Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi Yaşlılar Haftasını kutlayarak, tüm yaşlıların ellerinden öptüğünü söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: