İl Genel Meclisi Mart gündemi

Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Başkanlığı 2013 Yılı Mart ayı gündem maddeleri açıklandı.

Yazılı bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu meclis gündem maddelerini kamuoyuna duyurdu.

1- Yoklama.

2- Elazığ İl Özel İdaresi 2012 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi.

3- Karakoçan İlçesi Sarıcan İlköğretim Okuluna Jeneratör alımı için 2013 yılı bütçesinin ilgili harcama kaleminden 10.000,00 TL ödeneğin tenzil edilerek Karakoçan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hesabına aktarılması konusunun görüşülmesi.

4- Mülkiyeti Hankendi Belediyesine ait Hankendi Beldesi Yeşilkent Mahallesinde bulunan 1749 ada 6 numaralı parselde kayıtlı 1705.92 m2 alanlı taşınmazın satışının yapılması .

Reklam
Reklam

5- Köy yolu envanter bilgilerinin güncellenmesi ile ilgili olarak hazırlanan “Köylere Yönelik Hizmet Komisyonu” raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

6- 12.11.2012 tarih ve 6360 sayılı Kanunun geçici 2. Maddesinin 7. Fıkrası uyarınca tüzel kişiliği kaldırılarak köye dönüştürülecek belediyelerin borçlanmaları İl Özel İdarenin onayına bağlı olduğundan Hankendi ve Gezin Belediyesinin borçlanma talepleri ile ilgili konunun görüşülmesi.

7- Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Ünüversite Mah.Ş.Kor.Gen.Hulusi SAYIN Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasının 4. katı İl Genel Meclisinin 05.03.2012 tarih ve 69 sayılı karar ile İl Muhakemat Müdürlüğüne 1 yıllığına tahsis edilmişti süre dolduğundan; söz konusu hizmet binasının tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi.

8- Palu İlçesi Damlapınar Köyü sınırlarında Afet konutları inşaatına yönelik hazırlatılan mevzii imar planı ile ilgili olarak “İmar ve Bayındırlık Komisyonu” tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi.

9- Arıcak İlçesi Bozçavuş Köyünde yeni okul yapılması ile ilgili hazırlanan “Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu” raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

Reklam
Reklam

10- Sivrice İlçesi Yürekkaya Köyünde kanalizasyon yapılması ile ilgili hazırlanan “Çevre ve Sağlık Komisyonu” raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

11- Kovancılar İlçesi Ekinözü köyünde bulunan Tarihi Kilise ve Köy Çeşmesinin İlimiz Turizmine kazandırılması amacıyla nelerin yapılabileceği ile ilgili olarak hazırlanan “Ar-Ge Komisyonu” inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

12- Palu Arıcak arasındaki gurup yolu yapımı için 2011 ve 2012 yılarında gönderilen 3.000.000,00TL ödeneğin nerelerde ve ne ölçüde harcandığı ile ilgili hazırlanan “Plan ve Bütçe Komisyonu” inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

13- İlimiz genelinde yaygın olarak bakımı yapılan Büyükbaş hayvanlarda sağlıklı bir şekilde küpeleme yapılmaması nedeniyle üreticilerin mağdur edildiği ile ilgili olarak hazırlanan “Tarım ve Hayvancılık Komisyonu” inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

14- Dilek ve temenniler.

15- Bir sonraki toplantının gün ve saatinin belirlenmesi.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: