İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Çalışmalarına Başladı

Malatya İl Genel Meclisi Mayıs ayı çalışmalarına başladı. Başkan Naci Şavata başkanlığında toplanan İl Genel...

Malatya İl Genel Meclisi Mayıs ayı çalışmalarına başladı. Başkan Naci Şavata başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi'nde İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan Doğanşehir ilçesi Küçüklü köyüne bağlı Mamovlar mezrasına içme suyu amaçlı bir adet sondaj vurulması, Merkez ilçeye bağlı Yaygın Puluşağı köyü Hüsnav mezrasına yeni bir güzergah yolunun yapılması, Kuluncak ilçesi Sultanlı-İlisuluk köyleri arasının yol ağına alınması ve Merkez ilçeye bağlı Alhanuşağı köyü Orta mezrası ve Çakıran arasına yeni bir yol güzergahı yapılması ile ilgili raporlar okunarak kabul edildi.

Reklam
Reklam

Görüşme esnasında, CHP Grup Başkanı Mustafa Mengüç, her toplantıda sondaj vurulması konusunda kararlar alındığını ancak imkanlar nedeniyle alınan kararların yarısının uygulanmadığını belirterek, yapılabilecek sondaj taleplerine cevap verilmesini istedi.

AK Parti Grup Başkanı Mehmet Ali Doğan da, geçen yıl 65 sondajın açıldığını, bunun yüzde 50'sinin olumlu sonuçlandığını belirterek, imkanlar ölçüsünde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Bazı meclis üyelerinin izin almadan konuşması üzerine Başkan Naci Şavata, "Bu alışkanlığı bırakın. Bir konuşmayı yaptıktan sonra aynı konuda ikinci konuşmayı yapamazsınız. Ama adınıza ve siyasi gruplarınıza çatarlarsa konuşma hakkınız var. Türkçe konuşuyorum İngilizce değil" diye uyarıda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz