İl Genel Meclisi Nisan gündemi

Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Başkanlığının Nisan ayı gündem maddeleri açıklandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada İl Genel Meclisi Başkanlığının Nisan ayı gündem maddeleri kamuoyuna duyuruldu.

"1- Yoklama.

2- İl Özel İdaresi 2011 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimine ilişkin "Denetim Komisyonunca" hazırlanan raporun okunarak, 5302 sayılı TL Özel İdaresi kanununun S 7. maddesi ile il Genel Meclisi Çalışına Yönetmeliğinin 21. maddesi gereğince, meclisin bilgisine sunulması.

3- İl Özel İdaresi emrinde "Tam Zamanlı" sözleşmeli çalıştırılacak olan personele ödenecek ücretin belirlenmesi.

Reklam
Reklam

4- UNICEF Türkiye Milli Komitesinin topladığı bağış aracılığı ile destek verdiği bu bağlamda AMWAY Türkiye adına, ilimizde 80 öğrenci kapasiteli bağımsız bir Anaokulu yapımı için Elazığ İl Özel idaresi hesabına yatırılacak 356.745,46 $ (Amerikan doları) şartlı bağışın kabul edilmesi.

5- 5 İl Encümen Üyesinin seçilmesi. ( Gizli oylama )

6- İhtisas Komisyonlarına üye seçimi.

7- Elazığ İli Merkez İlçe Hıdırbaba (Dişidi) köyü, Sarıbademler mevkiinde bulunan yapılaşmaların ver aldığı alan üzerinde Mevzii İmar Planı yapılması ile ilgili "imar ve Bayındırlık Komisyonu" tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi,

8- Maden ilçesi Çakıroğlu Köyü Tellolar Mevkiinde Afetzade Yerleşim Alanı işine yönelik hazırlatılan üç adet mevzii imar planı ile ilgili "İmar ve Bayındırlık Komisyonu" tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi.

9- Elazığ İli Merkez İlçe Yolüstü Köyünde, 1100 nolu parsel üzerinde Akaryakıt ve LPG işine yönelik hazırlatılan 1 adet 1/1000 ölçekli Mevzii İmar Planı ile ilgili "İmar ve Bayındırlık Komisyonu" tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi.

Reklam
Reklam

10- Elazığ İli Merkez İlçe Sarıtosun Köyünde bulunan sulama kanalarının incelenmesi ile ilgili hazırlanan "Sulama ve İçmesuyu Komisyonu" inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

11- Elazığ İli Keban İlçesi Akçalepe Köyünde yapımı tamamlanan kanalizasyon şebekesinin incelenmesi ile ilgili hazırlanan "Çevre ve Sağlık Komisyonu" raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

12- Elazığ ili Kovancılar İlçesi Sarıbuğday Köyüne ait mera vasıflı arazilere orman vasfı kazandırılması ile ilgili hazırlanan "Tarım ve Hayvancılık Komisyonu" inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

13- Üç ayrı kuruma tahsisi yapılan İl Özel İdaresi Hizmet Binasında yüksek oranda elektrik tüketilmesi ile ilgili hazırlanan "Plan ve Bütçe Komisyonu" inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

14- İlimiz Merkez Tohumlu Köy yolu ile ilgili olarak hazırlanan "Ar-Ge ve Köyyolları Komisyonu" inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.

15- Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İlk ve Ortaöğretim okullarında bulunan kapalı spor salonu, kapalı veya açık halı saha, çay bahçesi ve otopark olarak kullandırılan alanlar ile ilgili olarak "Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu" tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi.

Reklam
Reklam

16- Dilek ve temenniler.

17- Bir sonraki toplantının gün ve saatinin belirlenmesi".

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: